Η Εκκλησία αντέδρασε αμέσως για το φόρο, αλλά δεν αντέδρασε καθόλου για τους λαθρομετανάστες..

Η Εκκλησία νοιάστηκε αμέσως για την επιβολή φόρου στα εισοδήματά της και αντέδρασε, αλλά δεν νοιάστηκε καθόλου για την ελληνοποίηση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και φυσικά δεν αντέδρασε. Είχαμε έγκαιρα επισημάνει αυτή την άφρονα αδιαφορία της Εκκλησίας (Άφρονα η Εκκλησία δεν αντιδρά στον εξισλαμισμό μας). Δεν είδαμε καμία αντίδραση της Εκκλησίας για την κοινωνική αλλοίωση ενός χριστιανικού λαού με εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και έπεται και συνέχεια.

Αντί λοιπόν η Εκκλησία να είναι κοντά….

στο χριστιανικό της  «ποίμνιο» που ανησυχεί γι’ αυτή τη θρησκευτική επιμειξία, προτίμησε να μην πάει κόντρα στην πολιτική ηγεσία για να κρατήσει τα κεκτημένα της.

Θα πρέπει να αντιληφθεί η Εκκλησία ότι δεν έχει δει τίποτα ακόμα. Τα χειρότερα έπονται και τότε λίγοι θα ενδιαφερθούν.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η φορολόγηση των μισθωμάτων των ακινήτων της Εκκλησίας. Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή, με μαθηματική ακρίβεια,  ο διαχωρισμός κράτους και Εκκλησίας και τελικά θα διακοπεί η μισθοδοσία των κληρικών από το φόρο του δοκιμαζόμενου πολίτη, του οποίου τώρα η Εκκλησία δεν αντιλαμβάνεται τις θρησκευτικές και κοινωνικές ανησυχίες ή θα φορολογούμαστε όλοι για να πληρώνονται επιπλέον και οι θρησκευτικοί ηγέτες των μουσουλμάνων. Αναγκαστικά θα γίνει ένα από τα δύο.

Εμείς φοβόμαστε πως αν τεθεί τέτοιο δίλημμα πολλοί θα προτιμήσουν να διακοπεί εντελώς η μισθοδοσία και να επιβιώσει η Εκκλησία από τα βοηθήματα των πιστών, αποδεικνύοντας έτσι και τη δύναμή της, από το να φορολογούνται οι Έλληνες χριστιανοί για να πληρώνονται και οι ισλαμιστές θρησκευτικοί ηγέτες, από πάνω.

Όπως στρώνει κανείς θα κοιμηθεί.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s