Διαφορετική η θέση της κ. Μπακογιάννη για το ΔΝΤ..

Του Πέτρου Χασάπη

Αντώνης Σαμαράς δηλώνει συνεχώς και το ίδιο δήλωσε και στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, για την οικονομία, που έγινε στο Ναύπλιο, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη και διαφωνεί με την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στην εξαθλίωση του λαού.

Ενώ λοιπόν αυτή η σαφής θέση είναι η επίσημη γραμμή του κόμματος, την οποία εκφράζει ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, αντίθετα……. η κ. Μπακογιάννη στην παρέμβασή της, από το βήμα του 2ου Προσυνεδρίου του κόμματος είπε κατά λέξη: «….Θεωρώ όμως ότι πρέπει κατηγορηματικά να πούμε ότι αυτός ο μηχανισμός είναι ένας μηχανισμός στήριξης για ένα χρονικό διάστημα…..».

Με τέτοιου είδους όμως τοποθετήσεις, έχουμε την αίσθηση ότι ο κόσμος μπερδεύεται και δεν ξέρει τι να πιστέψει. Αναρωτιέται και με το δίκιο του ο απλός πολίτης: «Τελικά η Νέα Δημοκρατία είναι κατηγορηματικά εναντίον του ΔΝΤ, ή λέει ναι για ένα χρονικό διάστημα;;».

Εμείς πάντως από αυτό εδώ το blog, είμαστε σε θέση να πούμε ότι φυσικά και είναι κάθετα αντίθετη η Νέα Δημοκρατία με την προσφυγή στο ΔΝΤ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s