Αντώνης Σαμαράς: Τα σκληρά μέτρα τα πρότεινε η ελληνική κυβέρνηση…………

Θυμάστε που είχαμε γράψει Στρος Καν. Η ελληνική κυβέρνηση έφτιαξε τα μέτρα.Ε, λοιπόν σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς μας επιβεβαίωσε πλήρως μιλώντας σε εκδήλωση της ΔΑΚ-ΜΜΕ.Συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων είπε:
«….Γιατί εμείς θέλουμε να εξυγιάνουμε την Οικονομία μας. Όχι να διαλύσουμε την Κοινωνία μας.Κι αυτά μπορούσαν να γίνουν παρά την ένταξη στην εποπτεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Προχθές ο Πρόεδρός του, ο Γάλλος Σοσιαλιστής Στρος Κάν δήλωσε ευθέως ότι τα μέτρα που συμφωνήθηκαν τα πρότεινε η Ελληνική κυβέρνηση.Συνεπώς το μείγμα που προτάθηκε μπορούσε….να έχει διαφορετικό μείγμα πολιτικής. Αρκεί να έπιανε του στόχους για μείωση του ελλείμματος.
Η κυβέρνηση επέμεινε στο δικό της μείγμα πολιτικής που οδηγεί σε φαύλο κύκλο ύφεσης.Αυτό το φαύλο κύκλο εμείς τον απορρίπτουμε. Και έχουμε ύψιστη προτεραιότητά μας να βγάλουμε την Ελλάδα από αυτό τον φαύλο κύκλο μια ώρα αρχύτερα!….»
Επομένως φίλοι μας, από εδώ και στο εξής γνωρίζουμε την καινούργια πολιτική απάτη της κυβέρνησης και πρέπει να πράξουμε αναλόγως.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/05/blog-post_3581.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s