Το νέο «Σύστημα ΠΑΣΟΚ»…

Απίστευτο. Ήδη στις 18-3-2010 είχαμε κάνει ανάρτηση με τίτλο:Γεννιέται το Νέο «Σύστημα ΠΑΣΟΚ»…. Σας παρακαλούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο να την διαβάσετε. Δεν θα χάσετε.

Σήμερα, η συνέντευξη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου στην ηλεκτρονική εφημερίδα «Christian Science Monitor», που περιγράφουμε στην προηγούμενη ανάρτηση, Γ. Παπανδρέου: Διεθνής Διακυβέρνηση πάνω από την Εθνική, μας επιβεβαιώνει απόλυτα. Επιβεβαιώνει λοιπόν τόσο την μελλοντική κοινωνία που οραματίζεται το ΠΑΣΟΚ και τα εξαπτέρυγά του, ΛΑΟΣ και…. λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, όσο και το ρόλο που επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους.

Ειλικρινά, όσο και αν ηχεί παράξενο, δεν μας αρέσει που επιβεβαιωνόμαστε. Καλύτερα να είχαμε άδικο.

Το έχουμε πει πολλές φορές και το ξαναλέμε και πάλι:

Πρέπει να γκρεμίσουμε το ταχύτερο τη σάπια γέφυρα που ενώνει το διαφθαρμένο χθες με ένα εξίσου διαφθαρμένο αύριο. Δηλαδή το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που δεν το πειράζει με τίποτα η άρχουσα τάξη των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων και το πολιτικό υπαλληλικό της προσωπικό, γιατί απλά είναι το στήριγμά τους.

Λέμε λοιπόν προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά ότι, χωρίς να γκρεμίσουν το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, δεν θα υπάρχει αύριο ούτε για τη χώρα, αλλά ούτε και για τη Νέα Δημοκρατία.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/08/blog-post_2969.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s