Ο Λοβέρδος θα παραιτηθεί αν..

Χθες μόλις σας είχαμε πει (Ο κ. Λοβέρδος και η εξάμηνη προθεσμία.) ότι ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος, έβαζε προ ημερών στον εαυτό του μόνος του, μια εξάμηνη προθεσμία προκειμένου να επιτύχει σε κάποιους δύσκολους ομολογουμένως στόχους που έχει θέσει, σχετικά με υπηρεσίες μηχανοργάνωσης για τον έλεγχο της σπατάλης στα νοσοκομεία κ.λ.π.

Σήμερα λοιπόν το πρωϊ στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER και στην εκπομπή του κ. Αυτιά, επανέλαβε τα ανωτέρω με δραματικό τόνο και μάλιστα πήγε ακόμα πιο πέρα λέγοντας ότι, αν δεν επιτύχει στο πιο πάνω χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει, μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2011, τότε θα παραιτηθεί από υπουργός.

Εμείς τώρα ερωτάμε εσάς τους αναγνώστες μας:

Έχετε δει ποτέ υπουργό και κυρίως στην Ελλάδα, να παραιτείται δηλώνοντας ότι απέτυχε; Αν έχετε δει ή ακούσει κάτι τέτοιο να μας το πείτε αμέσως.

Επομένως, είτε ο κ. Λοβέρδος είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα επιτύχει στους δύσκολους στόχους που έχει θέσει, είτε κάτι άλλο πρόκειται να συμβεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2011, οπότε και η υπόσχεση του κ. Λοβέρδου δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί, λόγω ανωτέρας βίας.

Δεν πρέπει πάντως να διαφεύγει την προσοχή μας ότι τον Μάρτιο του 2011, συμπληρώνεται ακριβώς ο χρόνος του 18μήνου μέσα στο οποίο μπορούν να γίνουν εκλογές με λίστα.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/10/blog-post_1068.html

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s