Νέο μνημόνιο μέχρι το 2016!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μαζί με την Τρόϊκα, ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν ένα δεύτερο μνημόνιο για άλλα τρία χρόνια μετά το 2013, χρόνο που υποτίθεται ότι θα τελείωνε το πρώτο μνημόνιο. Δηλαδή το νέο μνημόνιο θα ισχύσει μέχρι το 2016.

Εμείς έχουμε πει ήδη ότι, μνημόνιο θα έχουμε τουλάχιστον μέχρι το 2020, αλλά μας το δίνουν με δόσεις, προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Αλήθεια πίστεψε ποτέ κανένας ότι η παρασιτική άρχουσα τάξη, που ελέγχει και τα ΜΜΕ, θα εγκατέλειπε την διαχείριση του δημοσίου χρήματος τόσο εύκολα; Δεν το νομίζουμε. Όπως δεν νομίζουμε ότι υπάρχει και κανείς αφελής που να πιστεύει ότι αυτή η κρατικοδίαιτη άρχουσα τάξη θα επιτρέψει ποτέ να γίνει λαϊκή οικονομική ανάπτυξη. Δηλαδή θα άφηνε ποτέ το δημόσιο χρήμα, το οποίο η ίδια ελέγχει, να πέσει στα λαϊκά στρώματα για να γίνουν ελεύθερες ιδιωτικές επενδύσεις.

Δυστυχώς όμως ο κ. Παπανδρέου, προσκολλημένος στη διατήρηση της εξουσίας, δεν μας είπε για μια ακόμα φορά την αλήθεια για τη νέα τριετή σκλαβιά της χώρας, αλλά την απέκρυψε προκειμένου να υφαρπάξει για μια ακόμα φορά την ψήφο των οπαδών του.

Και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι υπάρχουν πολίτες που ακολουθούν την πολιτική οικογένεια Παπανδρέου με κάθε κόστος. Όπως φυσικά υπάρχουν κι’ άλλοι που ακολουθούν άλλες πολιτικές οικογένειες.

Πηγή:  http://hassapis-peter.blogspot.com/2010/11/2016.html

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s