Το παραμύθι με τον φράχτη και άλλα ανέκδοτα για αφελείς..

Πολύς αχός έχει σηκωθεί με την πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή για το στήσιμο φράχτη στον Έβρο, προκειμένου να εμποδίσει λέει το Ελληνικό κράτος, την είσοδο στη χώρα λαθρομεταναστών. Αυτό ακούστηκε καλό στους αφελείς που έχουν παραδοθεί στην προπαγάνδα του συστήματος. Μέχρι και δημοσκοπήσεις βγήκαν εσπευσμένα που δείχνουν με ποσοστά «Τσαουσέσκου» να επικροτούμε όλοι μας (χωρίς να μας έχει ρωτήσει κανείς), την κατασκευή φράχτη. Ταυτόχρονα, αντιρατσιστικές κ.λ.π. οργανώσεις ξεσηκώθηκαν ενάντια στη κατασκευή του φράχτη. Τα κράτη της Ευρώπης διατυπώνουν ενστάσεις για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πάει λέγοντας και σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Εμείς από αυτό εδώ το blog, δεν θα ασχοληθούμε με το γεγονός ότι ο φράχτης δεν θα καλύψει ούτε το 10% του μήκους των συνόρων στον Έβρο, αλλά θα κάνουμε μια απλή ερώτηση και αν μπορέσει να απαντήσει ο κ. Παπουτσής, γράψτε μας να το μάθουμε.

Ρωτάμε λοιπόν: Που θα κατασκευάσεις κ. Παπουτσή τον φράχτη; Σε ελληνικό έδαφος ή σε τουρκικό έδαφος; Προφανώς η απάντηση είναι σε ελληνικό έδαφος.

Αν λοιπόν, οι τούρκοι συνεχίσουν το «έργο» τους και καταφθάνουν έξω από το φράχτη, πάνω στο ελληνικό έδαφος χιλιάδες λαθρομετανάστες, που σίγουρα αυτό θα συμβεί και όλοι αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν εκεί πάνω στο ελληνικό έδαφος, τότε τι θα κάνεις κ. Παπουτσή; Θα αφήσεις όλο αυτόν τον εξαθλιωμένο κόσμο έξω από το φράχτη να πεθαίνει;; Όχι βέβαια, θα αναγκαστείς να τους φέρεις μέσα.

Τότε προς τι ο φράχτης; Τι και ποιον εξυπηρετεί;;

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/01/blog-post_9849.html

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s