Το πολιτικό σύστημα «δίνει» παλιά μέλη του για να γλιτώσει..

Πανικόβλητο το πολιτικό σύστημα αναμένεται, από στιγμή σε στιγμή, να «δώσει» παλιά και τελειωμένα πολιτικά μέλη του για να γλιτώσει το ίδιο τα χειρότερα. Βουϊζουν τα ΜΜΕ, βουϊζει ολόκληρο το διαδίκτυο ότι γίνεται ένα τεράστιο αλισβερίσι μεταξύ των μελών της ενεργού πολιτικής ελίτ, για το ποιους από τους παλιούς και μη ενεργούς πλέον συνάδελφους του  θα ρίξουν στην πυρά.

Αυτό πάλι το «θα ρίξουν στην πυρά», εντάξει,  μη το παίρνετε και τόσο τοις μετρητοίς. Εμείς αντίθετα, διαβλέπουμε πίσω από αυτή την πρεμούρα του πολιτικού συστήματος, μια τεράστια προπαγανδιστική προσπάθεια για να ρίξει στάχτη στα μάτια των αγανακτισμένων πολιτών, προκειμένου να αποφύγει γενικευμένη εξέγερση και καθολική κατάρρευσή του.

Τι λέτε, θα τσιμπήσουμε;

Θα επιτρέψουμε στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να μας εξαπατήσει και πάλι; Θα επιτρέψουμε να «αποκαθαρθεί» στη συνείδησή μας, μέσα από τέτοιες διαδικασίες για να συνεχίσει το «θεάρεστο» έργο του;

Αποβάλτε το λοιπόν από τις συνειδήσεις σας σαν κάτι άχρηστο. Αφήστε το να καταρρεύσει. Με αυτά τα τεχνάσματά του, ακόμα και τώρα που ψυχορραγεί, αποδεικνύει ότι παραμένει αμετανόητο και συνεχίζει να μας περνάει για αφελείς.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/01/blog-post_20.html

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s